Arbëri

Mali i Zi dhuron vaksina anti-COVID për FSK-në

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se Mali i Zi ka dhuruar 400 doza të vaksinës anti-COVID për pjesëtarët e Forcës së Sigurisë të Kosovës.

Donacioni u nënshkrua nga ministri Mehaj dhe ambasadori i Malit të Zi në Kosovë, Mirsad Biboviq.