Arbëri

AKK: Të ndalen sulmet e Albulena Haxhiut ndaj Xhafer Tahirit

Foto lustrim
 

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka thënë të jetë i shqetësuar me gjuhën kërcënuese në rrjetet sociale të Ministres së Drejtësisë Albulena Haxhiut ndaj kryetarit të Komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri.

“Sigurojmë Haxhiut që secili kryetar i Komunës, e edhe Xhafer Tahiri, si kryetar i Komunës së Vushtrrisë janë të gatshëm për bashkëpunim me nivelin qendror duke respektuar ligjin dhe ndarjen e kompetencave e përgjegjësive në mes të nivelit lokal dhe nivelit qendror. Sulmet në media ndaj Kryetarëve të zgjedhur të Komunave, pa i shterur të gjitha kanalet e brendshme të komunikimit zyrtarë janë të papranueshme dhe tentim për ushtrim të ndikimit” thuhet në një reagim të AKK-së.