Arbëri

PSD-ja “ia bën gati” letrën e dorëheqjes ministrit Aliu

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Aktivistë të PSD-së kanë ndërmarr aksionin e radhës me vendosjen e posterëve në Prishtinë.

Ata të enjten kanë ironizuar me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, duke ngjitur në objektin e Qeverisë dy mesazhe “drejtuar qytetarëve”, kinse jep dorëheqjen pas zbulimit se ka aktakuzë ndaj tij për keqpërdorim detyre.