Arbëri

“Qika” me aksion simbolik për 8 mars: Nga pandemia u rrit dhuna ndaj grave, u humbën shumë vende të punës

“Qika” me aksion simbolik për 8 mars: Nga pandemia u rrit dhuna ndaj grave, u humbën shumë vende të punës
FOTO: Driton Paqarada/KOHA
 

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion (Qika) ka mbajtur aksion simbolik në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, para ndërtesë së Qeverisë së Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Sipas organizatorëve, nga kriza që solli pandemia pozita e grave është vështirësuar dukshëm.