Arbëri

Minatorët e Trepçës dhe Kishnicës sërish në grevë

Minatorët e Trepçës dhe Kishnicës sërish në grevë
Foto: KOHA
 

Minatorët e Trepçës dhe të Kishnicës janë futur sërish në grevë si pasojë e mosekzekutimeve të pagave për muajin shkurt, ka bërë të ditur Mustafë Osmani nga Sindikata e Re e Trepçës.

“Arsyeja kryesore pse jemi futur në grevë është mosekzekutimi i pagave për muajin shkurt“, i ka thënë Osmani KOHËS.