Arbëri

Minatorët e Trepçës në grevë, kërkojnë pagat e janarit

Minatorët e Trepçës në grevë, kërkojnë pagat e janarit
 

Minatorë të Trepçës janë futur në grevë, pasi nuk kanë marrë pagat e janarit.

Përmes një postimi në Facebook, Sindikata e Re e Trepçës, ka njoftuar se greva ka nisur të enjten, me ndërrimin e dytë, derisa më pas janë bashkuar edhe minatorët e ndërrimit të tretë dhe sot në mëngjes, të parit.