Arbëri

Video spoti për mënyrën e votimit për votuesit në vetizolim dhe të infektuar me COVID-19

Artikull i sponsorizuar
 

Të gjithë qytetaret të cilët për shkak se kanë rezultuar pozitiv me COVID - 19 dhe ata që janë në vetizolim, KQZ, ju mundëson votimin përmes ekipeve mobile.

KQZ do t’i kontaktojë të gjithë qytetarët të cilët janë në listen e IKSHPK, deri me datën 26 nëntor si persona të infektuar me COVID - 19 dhe ata që janë në vetizolim, pa pasur nevojë për ndonjë regjistrim paraprak.