Arbëri

Dorëzohet ankesë për refuzim të padisë për licencat e HC-ve në Deçan

Qendra për raste gjyqësore ka parashtruar ankesë për refuzimin e padisë kundër licencimit të hidrocentraleve të “KELKOS”-it në Deçan. Ajo ka kërkuar nga Gjykata që t’i bëjë bashkë këtë padi me atë të bërë nga Faton Selmanaj, koordinator i Vetëvendosjes në Deçan. Edhe padia e këtij fundit është kthyer në rivendosje nga Gjykata e Apelit, ndërsa këtë javë ose në fillim të javës së ardhshme pritet që të merret një vendim i ri nga Themelorja

 

Qendra për raste gjyqësore ka parashtruar ankesë për refuzimin e padisë kundër licencimit të hidrocentraleve të “KELKOS”-it në Deçan. Ajo ka kërkuar nga Gjykata që t’i bëjë bashkë këtë padi me atë të bërë nga Faton Selmanaj, koordinator i Vetëvendosjes në Deçan. Edhe padia e këtij fundit është kthyer në rivendosje nga Gjykata e Apelit, ndërsa këtë javë ose në fillim të javës së ardhshme pritet që të merret një vendim i ri nga Themelorja

Prishtinë, 3 shkurt – Ankesë për refuzim të padisë kundër licencimit të hidrocentraleve të “KELKOS”-it në Deçan, ka dorëzuar të mërkurën, Qendra për rastet gjyqësore në Grupin për Studime Juridike dhe Politike dhe “Pishtarët”.