Arbëri

VV-ja shtron ankesë në PZAP në çastet e fundit

VV-ja shtron ankesë në PZAP në çastet e fundit
 

Lëvizja Vetëvendosje ka dërguar ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, lidhur me mocertifikimin e listës së kandidatëve për deputetë, ka bërë të ditur për KOHËN, zyrtari i PZAP-së, Mul Desku.

“Lëvizja Vetëvendosje ka paraqitur ankesë për shkak te moscertifikimit të listës se kandidatëve për deputetë nga KQZ-ja”, thuhet në njoftimin e tij.