Arbëri

Përmes peticionit online, studentët kërkojnë të kthehen në fakultete

 

Nëpërmjet një peticioni online studentët e Universitetit të Prishtinës po kërkojnë rifillimin e ligjëratave me prani fizike në fakultete. Kjo, meqë po konsiderojnë se mësimi online nuk po ka efekt. Në Rektorat thonë se deri në një rekomandim tjetër të IKSHP-së, ligjëratat do të vazhdojnë të mbahen online, kurse praktika dhe provimet në fakultete. Ministria e Shëndetësisë dhe IKSHPK-ja nuk kanë treguar nëse ka gjasa të realizohet kërkesa e studentëve

Prishtinë, 19 janar - Ligjëratat online studentët nuk po i konsiderojnë efektive. Për këtë arsye studentët e Universitetit të Prishtinës po kërkojnë që nga muaji shkurt, kur nis semestri i dytë, të rikthehen në fakultete.

Përmes një peticioni online studentët e organizatës “Reforma” ju kanë bërë thirrje institucioneve që të realizohet kërkesa e tyre dhe ajo të vlejë për të gjitha institucionet e arsimit të lartë.