Arbëri

Mustafa: Sot tri mësymje kundër kryeministrit Hoti

 

Mësymje kundër kryeministrit Avdullah Hoti, i ka cilësuar tri interpelancat e sotme në seancën e Kuvendit të Kosovës, kreu i LDK-së, Isa Mustafa.

“Sot, tri interpelanca njëpasnjë në Kuvendin e Kosovës. Tri mësymje kundër Kryeministrit Hoti. Dy, kundër marrëveshjes dhe bashkëpunimit me SHBA-të dhe një, pse është shprehur se duhet të zbatohet Aktgjykimi i Gjykatës Kushtetuese për respektimin e Ligjit të miratuar me 2/3 e deputetëve, i cili ka krijuar detyrime ndërkombëtare të Kosovës”, shkruan Mustafa.