Arbëri

Hoti sot në tri interpelanca

Hoti sot në tri interpelanca

Deputetët e Kosovës para vetes do të kenë sërish një agjendë të ngjeshur të punimeve në legjislativ. Në vazhdimin e seancës së parë sot nga ora 09:00 janë paraparë të votohen shtatë projektligje.

Në rend dite për votim janë Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim lidhur me financimin e programit- nxitja dhe levimi i mundësive për sigurimin e ujit, Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes së kredisë për likuiditet të urgjencës së infrastrukturës vitale ndërmjet Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.