Arbëri

Gjashtë të vdekur e 76 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjashtë të vdekur e 76 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjashtë persona kanë vdekur e 76 raste të reja me koronavirus u raportuan në 24 orët e fundit në Kosovë. 144 persona janë shëruar nga koronavirusi.

Rastet pozitive janë; nga komuna e Prishtinës 14 raste, Gjilan 7 raste, Podujevë 7 raste, Deçan 6 raste, Pejë 6 raste, Prizren 6 raste, Gjakovë 5 raste, Malishevë 5 raste, Skenderaj 3 raste, Suharekë 3 raste, Kamenicë 2 raste, Klinë 2 raste, Mitrovicë 2 raste, Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast në Dragash, Ferizaj, Fushë-Kosovë, Lipjan, Rahovec dhe Shtime.