Arbëri

Kuvendi miraton projektligjin kundër COVID-19

Kuvendi miraton projektligjin kundër COVID-19

Me 77 vota për është miratuar edhe në lexim të dytë projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19.

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka falënderuar deputetët që votuan për.