Arbëri

Banorët në veri kërkojnë që Qeveria t'i ketë prioritet, paralajmërojnë protesta

 

Banorët shqiptarë të pjesës veriore të Mitrovicës, kërkuan që veriu të jetë prioritet për Qeverinë, dhe institucionet e Kosovës.

Ata thonë se që nga viti 2013, askush nuk ka investuar asgjë në atë pjesë dhe se shkaku i kësaj, shumë banorë janë detyruar të shpërngulen nga aty dhe të tjerë janë dëbuar edhe më dhunë nga serbët.