Arbëri

Organizatat e dala nga lufta protestojnë më 9 korrik

Foto: Koha / ilustrim
 

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së dhe Shoqata e ish-të Burgosurve Politikë të Kosovës më 9 korrik do të protestojnë.

Organizatat e dala nga lufta të UÇK-së dhe Shoqata e ish-të Burgosurve Politikë të Kosovës janë shprehur kundër Gjykatës Speciale me seli në Hagë dhe kanë kërkuar nga Kuvendi i Kosovës që ta ndryshojë ligjin për Specialen, pasi duhet të gjykohen të gjitha krimet dhe gjenocidi i kryer nga Serbia në Kosovë.