Arbëri

Vendosen masat e reja për parandalimin e shpërndarjes së COVID-19

Vendosen masat e reja për parandalimin e shpërndarjes së COVID-19
 

Qeveria e Kosovës ka vendosur masat e reja për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit. Në mbledhjen e sotme të Qeverisë janë miratuar rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Me vendimin e ri obligohen institucionet publike dhe private të organizojnë punën në distancë apo nga shtëpitë, duke reduktuar edhe stafin.