Arbëri

SHBA-ja nis ndihmën për Kosovën pas heqjes së reciprocitetit

SHBA-ja nis ndihmën për Kosovën pas heqjes së reciprocitetit

Korporata e Sfidës së Mijëvjeçarit të Qeverisë së SHBA-së (MCC), ka mirëpritur shfuqizimin e reciprocitetit ndaj Serbisë dhe ka njoftuar për rinisjen e zbatimit të programeve të zhvillimit ekonomik në Kosovë.

Përmes një komunikate për media, MCC tha se mirëpret vazhdimin e partneritetit me Qeverinë e Kosovës.