Arbëri

Lidhja Qytetare Shqiptaro Amerikane i bën thirrje Trumpit të lirojë ambasadorin Grenell nga detyrat në dialogun Kosovë - Serbi

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Lidhja Qytetare Shqiptaro-Amerikane i ka bërë thirrje presidentit të SHBA-së, Donald Trump, që të largojë ambasadorin Richard Grenell nga detyra e tij si Dërguari Special për dialogun Kosovë - Serbi.

Në thirrjen e Bordit të LQSHA-së përmes një letre të hapur, thuhet se qasja e Administratës Trump në thelb është e gabuar dhe kësisoj është e destinuar të dështojë.