Arbëri

Nata e gjatë e një minipuçi

Foto: Koha
 

Një paradoks i madh historie: më 24 mars të vitit 1999 shtetet e Quintit u desh ta mbronin Kosovën prej Serbisë, e më 24 mars të vitit 2020 u desh ta mbronin Kosovën prej presidentit të vendit dhe aleatëve të tij

1.