Arbëri

Abdixhiku konfirmon anulimin e ndërtimit të lagjes në Badovc

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka konfirmuar anulimin e ndërtimit të lagjes në afërsi të Badovcit.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se duke u thirrur në Ligjin për Ujërat e Kosovës, mbështetur në Vendimin e Qeverisë për zonat e mbrojtura në Liqenin e Badovcit, Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit ka obliguar Komunën e Prishtinës që të bëjë anulimin e vendimit për kushtet ndërtimore për rastin e lagjes në afërsi të Badovcit.