Arbëri

Dy vjet burgim ish-ministrit Todosijeviq që masakrën e Reçakut e quajti trillim

Foto: Koha
 

Me dy vjet burgim është dënuar ish-ministri i Administratës dhe Pushtetit Lokal (MAPL), Ivan Todosijeviq.

Ai është shpallur fajtor këtë të enjte për deklaratat që i kishte bërë në lidhje me shqiptarët dhe masakrën e Reçakut, raporton KTV.