Arbëri

Unioni Ndërkombëtar i Noterëve e cilëson të dëmshme rritjen e numrit të noterëve në Kosovë

Foto: Koha
 

Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të Noterisë.

Ideja e ministrit në detyrë, Abelard Tahiri që Kosovës t’i shtohen rreth 130 noterë të rinj nuk ka gjetur përkrahje nga këto dy organizata, shkruan sot “Koha Ditore”.