Arbëri

OVL e UÇK-së e shqetësuar se ende po lëshohen certifikata për statusin e veteranit

OVL e UÇK-së e shqetësuar se ende po lëshohen certifikata për statusin e veteranit

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës shpreh shqetësimin e thellë për siç thotë kjo organizatë, keqpërdorimin e vazhdueshëm të statusit të veteranit të luftës së UÇK-së.

Që nga koha e marrjes së materialeve nga prokuroria, OVL e UÇK-së thotë se ka pasur dhe ka indikacione nga terreni se janë lëshuar dhe po lëshohen edhe më tutje certifikata të reja të statusit të veteranit.