Tetë orë për të dalë nga Kosova prej Merdares, pritje ka edhe në pikat tjera kufitare Foto: Koha

Tetë orë për të dalë nga Kosova prej Merdares, pritje ka edhe në pikat tjera kufitare

24 August 2019 21:21

Deri në tetë orë janë pritjet që duhen për të dalë nga Kosova, prej kufirit në Merdare.

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar njofton se pritja në Merdarë është 8 orë e 20 minuta.

Sipas kësaj Qendre, pritje ka edhe në pikat tjera kufitare si ajo në Mutivodë dhe Jarinje.

Në Mutividë pritjet për të dalë nga Kosova janë 2 orë e 40 minuta, ndërkaq në Jarinjë pritjet janë 1 orë e 40 minuta.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme