Arbëri

Vajza e “Currit”, këshilltare e Pacollit

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Behgjet Pacolli është këshilluar për muaj rresht nga Elena Osmani, vajza e Ismet Osmanit, i cili është arrestuar një ditë më parë nën dyshimin për fajde, detyrim dhe për mashtrim. Vlera e përgjithshme e përfituar duke kryer këto vepra penale, dyshohet të jetë më shumë se 2.5 milionë euro.

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme, institucion të cilin Pacolli e drejton, kanë konfirmuar se Elena Osmani ka shërbyer në kabinetin e ministrit.