Arbëri

Videoja ekskluzive që shpërfaq të dyshuarit për fajde teksa numërojnë para

 

Një video ekskluzive e siguruar nga KOHA shpërfaq dyshimet për përfshirjen e disa personave në veprat penale fajde, detyrim dhe mashtrim.

Rrahim Hashimi dhe Ekrem Lika shihen në këtë video dhe personi i tretë që është pala e dëmtuar, ndërsa personi i katërt nuk përmendet fare nga Prokuroria dhe Policia, raporton KTV.