Arbëri

Veseli: Së shpejti formohet Gjykata Ndërkombëtare për krimet e serbëve

 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, ka paralajmëruar sot hapat konkret për formimin e një Gjykate Ndërkombëtare e cila do të ndëshkojë krimet e Serbisë në Kosovë.

Në një konferencë për media, Kryeparlamentari Veseli tha se tashmë ka nisur konsultat dhe procedurat të cilat shumë shpejt do të rezultojnë me hapa konkret drejt formimit të Gjykatës Ndërkombëtare për krimet dhe gjenocidin që Serbia ka kryer në Kosovë.