Arbëri

Haradinaj: Me Ligjin për Qeverinë do të rregullohet numri i ministrive dhe zëvendësministrave

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë sot në takimin e Komisionit Qeveritar për Hartimin e Projektligjit për Qeverinë, me ç’rast ka thënë se ky ligj do të bëjë rregullimin e numrit të të zgjedhurve politikë dhe mënyrën e ndarjes së përgjegjësive.

Sipas Haradinajt, ky është ndoshta ligji më i rëndësishëm në kuadër të reformës shtetërore.