Arbëri

Propozimi i fundit për paga për mësimdhënësit, larg kërkesave të SBASHK-ut

Foto: Driton Paçarada
 

Propozimi i ri i Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media për koeficientët për mësimdhënësit mbetet larg kërkesave të SBASHK-ut.

Ymer Ymeri, menaxher financiar në SBASHK, duke e quajtur tentim mashtrimi versionin e ri të Komisionit për Administratë, ka sqaruar dallimet mes kërkesës së SBASHK-ut dhe propozimit të fundit.