Arbëri

OEAK: Pengesat në tregtinë e lirë cenojnë prospektet e zhvillimit ekonomik të Kosovës

OEAK:  Pengesat në tregtinë e lirë cenojnë prospektet e zhvillimit ekonomik të Kosovës

Edhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka reaguar rreth taksës së vënë nga Kosova për mallrat e Serbisë dhe të Bosnjë e Hercegovinës.

OEAK ka kërkuar që Kosova të mundësojë qasje të papenguara në tregjet e mëdha, transmeton Koha.net.