Arbëri

Gazetari i RTK-së shpërfaq ndërhyrjet e stafit të Thaçit në televizionin publik

Foto: Koha
 

Punëtori i Radio Televizionit të Kosovës, gazetari Nebih Maxhuni, ka demaskuar ndërhyrjen e politikës, saktësisht të presidencës së Hashim Thaçit në këtë institucion. Ai ka publikuar biseda private në mes tij dhe kryeredaktorit të televizionit Ridvan Berisha, si dhe me këshilltarin e presidentit Hashim Thaçi, Adil Behramaj, që dëshmojnë urdhra se çfarë duhet pyetur presidenti.

“Z. President, nga burime brenda koalicionit qeveritar, kemi mësuar se Qeveria së shpejti pritet ta procedojë në Kuvendin e Kosovës projektligjin për themelimin e Ushtrisë së Kosovës, të cilën ju e patët iniciuar më herët dhe më pas pezulluar. Çfarë do ndodh me transformimin e FSK-së në ushtri, a do të themelohet përmes ligjit dhe kur pritet të ndodh kjo?”, është pyetja që më 8 shtator e ka marrë nga Behramaj gazetari Maxhuni.