Arbëri

Të mërkurën seanca me temën e kërkuar nga LDK-ja

Të mërkurën seanca me temën e kërkuar nga LDK-ja
Foto: Ilustrim/Koha

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që të mërkurën të mbahet seanca e jashtëzakonshme me kërkesë të Grupit Parlamentar të LDK-së.

Kërkesën për seancë të jashtëzakonshme LDK e ka bërë për të shqyrtuar dhe për të mbajtur debat parlamentar lidhur me angazhimet e presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjimit të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.