Arbëri

Shkarkohet zëvendësministri Musa Cena

Shkarkohet zëvendësministri Musa Cena

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka shkarkuar zëvendësministrin e Zhvillimit Rajonal, Musa Cena.

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar 1 muaj paraburgim zëvendësministrit të Zhvillimit Rajonal, Musa Cena, dhe dy personave të tjerë të arrestuar, Hazër Shehu dhe Nysret Shala.