Arbëri

Policia thotë se revolja nuk ishte e djalit të Shpend Maxhunit, s’tregon se ajo iu gjet në xhaketë

Policia thotë se revolja nuk ishte e djalit të Shpend Maxhunit, s’tregon se ajo iu gjet në xhaketë

Policia e Kosovës ka dërguar për media një sqarim, në të cilin thotë se revolja e gjetur në veturën e të atit të shefit të AKI-së, Shpend Maxhuni, nuk është e djalit të këtij fundit, por se “si rezultat i vazhdimit të hetimeve, nga njësitet policore është intervistuar edhe personi i katërt i dyshuari (R. M.), i cili ka deklaruar se arma është e tij dhe se i njëjti e ka harruar në veturën e apostrofuar dhe se nuk i përket të dyshuarit (Sh. M)”.

Në sqarimin për media, Policia nuk e përmend faktin që revolja është gjetur në xhaketën e Sh. Maxhunit, djalit të shefit të AKI-së. Koha Ditore në shkrimin e sotëm ka treguar këtë fakt, dhe për këtë posedon edhe bisedën me prokurorin e rastit, Ibrahim Berisha, kur thotë se revolja është gjetur në xhaketën e Sh. M.