Zgjedhjet 2019

Nisma kërkon që KQZ-ja të çojë në rinumërim të gjitha vendvotimet, jo vetëm 303

 

Bilall Sherifi nga Nisma Socialdemokrate ka thënë se e kanë mirëpritur vendimin për rinumërim të 303 vendvotimeve për zgjedhjet e 6 tetorit, por ka shtuar se rinumërim duhet të bëhet për secilin vendvotim në vend.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi sot që për shkak të gabimeve në formularët e rezultateve preliminare të rinumërohen 303 vendvotime. Sipas Sherifit, formulari ishte i njëjtë në të gjitha kutitë e votimit në vend dhe ky fakt duhet të çojë në rinumërim të të gjitha kutive.