Zgjedhjet 2019

Partitë e tjera serbe në Kosovë akuzojnë Listën Serbe për kërcënime e shantazhe

Foto: Koha
 

Lista Serbe akuzohet se po ushtron presion e shantazh të madh ndaj aktivistëve të partive të tjera serbe në Kosovë.

Në debatin për zgjedhjet në Çagllavicë të organizuar nga “Qendra Mediale”, Nenad Rashiq nga koalicioni “Liria”, Slobodan Petroviq nga Partia Liberale e Serbëve, dhe Aleksandër Jablanoviq nga Partia e Serbëve të Kosovës kanë akuzuar Listën Serbe për presion brutal ndaj serbëve të Kosovës.