Zgjedhjet 2019

Osmani tregon pesë shtyllat e programit qeverisës të LDK-së

Osmani tregon pesë shtyllat e programit qeverisës të LDK-së
Foto e publikuar në facebook nga Avdullah Hoti
 

Pesë shtyllat e programit qeverisës të LDK-së, nëse kjo parti do të fitonte zgjedhjet më 6 tetor, janë 1 Qeverisja dhe administrata, 2 Familja, 3 Arsimi, 4 Shëndetësia dhe 5 Partneriteti ndërkombëtar.

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) tashmë ka përgatitur programin e saj qeverisës, me të cilin kandidatja për kryeministre , Vjosa Osmani synon të fitojë zgjedhjet e 6 tetorit, ndërsa brenda pak ditësh do të bëhet publik për qytetarët e Kosovës.