Zgjedhjet 2019

AAK-ja nominon për deputetë persona me aktakuza, PDK, VV e LDK thonë se nuk do të veprojnë kështu

 

Dy ministrat në detyrë nga AAK-ja me aktakuza, Pal Lekaj dhe Rrustem Berisha, do të garojnë për deputetë.

Ministri në detyrë i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka konfirmuar për KTV-në se do t’i hyjë garës për ulëse në Kuvend.