Vështrime

Heshtja shurdhuese e Abdixhikut

Dikush që nuk e ka jetuar as gjysmën e jetës në këtë qytet, e që i parashutuar u bë kryetar i qytetit për shkak të marrëveshjes politike që të enjten u prish, e ka zor të kuptojë se interesi publik është shumë më i madh sesa ai personal. Dhe, se nuk duhet pasur asnjë agjendë të fshehur për t’i zbuluar manipulimet e dikujt që mendon se me tre renderë projektesh që duken të nxjerra me ndihmën e inteligjencës artificiale, mund t’ua marrë mendtë qytetarëve

Të enjten u mbajt seanca e jashtëzakonshme e Komunës së Prishtinës me vetëm një pikë rendi dite: anulimi i vendimit për këmbimin e tokave mes ish-klientëve të Ramës dhe vetë komunës në emër të projektit të dështuar në Badovc.

Para se të niste seanca, Rama i përshëndeti të gjithë asamblistët personalisht dhe u ul te karrigia e tij. Më pas e mbajti një fjalim njëkohësisht akuzues dhe shfajësues dhe në çastin kur u hodh çështja në votim, doli nga salla bashkë me përfaqësuesit e LDK-së.