Vështrime

Të lum’t na për ta!

Java që shkoi na e la një vendim, i cili do të duhej të hynte në analet e gjyqësisë kosovare të pasluftës së fundit. Besojeni ose jo, Gjykata e Apelit e ka prishur vendimin e shkallës së parë me të cilin të gjithë të akuzuarit në rastin e veteranëve të rremë ishin liruar nga akuzat “për mungesë dëshmish”. Uroj që në rigjykim Themelorja të nxjerrë vendim meritor që do ta zbuste bile pak njërin nga dëmet më të mëdha që i janë shkaktuar Kosovës së pasluftës, kur veteranët e vërtetë u barazuan me mashtruesit zhvatës të buxhetit

Java që shkoi na e la një vendim, i cili do të duhej të hynte në analet e gjyqësisë kosovare të pasluftës së fundit. Besojeni ose jo, Gjykata e Apelit e ka prishur vendimin e shkallës së parë me të cilin të gjithë të akuzuarit në rastin e veteranëve të rremë ishin liruar nga akuzat “për mungesë dëshmish”. Uroj që në rigjykim Themelorja të nxjerrë vendim meritor që do ta zbuste bile pak njërin nga dëmet më të mëdha që i janë shkaktuar Kosovës së pasluftës, kur veteranët e vërtetë u barazuan me mashtruesit zhvatës të buxhetit

Java e nisi qetë. Natyrisht si ndryshe kur edhe e hëna e shkuar qe ditë feste zyrtare. Na kanë mbetur edhe dy javë maltretimi të këtij lloji – sot tashmë kemi hyrë në vikendin e gjatë që do të përfundojë të mërkurën, kur së paku, e dimë me siguri, bankat do të rihapen.

Dhe, vetëm në rast se nis të qarkullojë paraja, atëherë do të paguhen rrogat. Natyrisht, e kam fjalën për sektorin privat. Sepse ai publik me siguri tashmë i ka marrë rrogat më herët për 1 Maj e Bajram, bashkë – pse a mos kanë ata problem me borxhlinj të këqij?