Vështrime

Ta japësh mbretëreshën për kalë

LDK-ja fitoi 160.000 vota me nominimin e Vjosa Osmanit për kandidaten e tyre për kryeministre në zgjedhjet e 6 tetorit. Ndërsa që nga përfundimi i zgjedhjeve, znj. Osmani është shtyrë diku andej nga margjinat e partisë së paku nga këndvështrimi i partisë së saj, e cila e nominoi, dhe tani në terma të lojës së shahut LDK-ja e ka "dhënë mbretëreshën për kali".

Sa herë e keni thënë vetë më vete se ja iku edhe një vjet, ndërsa unë mbeta aty ku isha edhe vitin e kaluar. Sikur të mund t’i dëgjonim mendimet e Kosovës së shkretë, sigurisht se ne do t’i harronim ngecjet në realizimin e synimeve dhe dëshirave tona.