Vështrime

Memories

Besoj që shumica e lexuesve të ditarit tim janë edhe shfrytëzues të Facebookut. E keni të njohur rubrikën “Memories”, ku Facebooku na shpalos ndonjë ngjarje nga ajo datë, por e viteve të mëparshme. Atë e bëri sot për mua Facebooku, gjithashtu, dhe më bëri që të bija në mendime nga një ngjarje, e cila më kishte ndodhur në fundmajin e vitit 2009. Do ta ndaj me ditarin tim

Pas një jave të lodhshme në punë, asokohe punoja në Raiffeisen Bank, unë po bëja planifikimet e mia se si do ta kaloja dhe çfarë do të bëja për vikend. Vendosa se do të shkoja në Bjeshkët e Rugovës, ku do ta kaloja gjithë ditën duke u ngjitur maleve dhe shpresoja, gjithashtu, se do të mund ta bëja ndonjë fotografi të bukur me aparatin tim. Ditën e shtunë, më 30 maj 2009, unë u zgjova në 3 të mëngjesit nga gjumi, mora gjërat të cilat i kisha përgatitur paraprakisht dhe u nisa për Rugovë. Nuk e dija saktësisht se ku do të shkoja, do të vendosja kur do të arrija atje.