Tech

Lansohet laptopi i parë i Asus me Windows 10 S

 

Tre muaj pas lansimit të Windows 10 S, Asus ka lansuar laptopin e parë me sistemin operativ të limituar të Microsoftit.

Ky laptop quhet VivoBook W202, dhe është relativisht i lirë pasi është i destinuar për t’u përdorur në shkolla.