Tech

Një e katërta e popullsisë së botës ishte në Facebook në dhjetor

 

Numri i njerëzve që përdorin rrjetin social Facebook çdo ditë është rritur në një mesatare prej dy miliardë në dhjetor, që është rreth një e katërta e popullsisë së botës, shkruan BBC.

Rritja është më e madhe se sa pritej dhe ka sjellë një optimizëm të ri në kompani, e cila është nën presion për shkak të rritjes së kostove dhe rënies së shitjeve të reklamave.