Tech

Musku po planifikon të tërhiqet nga drejtimi i Twitterit

Foto: AP
 

Elon Musku ka deklaruar të mërkurën se po planifikon ta reduktojë kohën e tij në Twitter dhe se eventualisht mund të caktojë një lider që ta udhëheq kompaninë e rrjetit social.

Musku ka shtuar se po shpreson që ta kompletojë riorganizimin e kompanisë këtë javë, raportoi Reuters të mërkurën.