Tech

Meta ndryshon politikat e privatësisë

 

Miliona përdorues të produkteve të Metas përfshirë Facebookun dhe Instagramin do të marrin një njoftim në lidhje me politikat e përditësuara të privatësisë, shkruan Bloomberg.

Meta ka thënë se ndryshimet duhet ta bëjnë më të thjeshtë për konsumatorët të kuptojnë çfarë informacionesh përdor platforma.