Tech

Apple po përgatit disa produkte të reja për pranverë

 

Apple pritet të mbajë eventin e parë për vitin 2022 në mars ose prill, gjatë së cilës do të prezantojë produkte të reja.

Dhe të gjithë presin se do të prezantohet gjenerata e tretë iPhone SE. Megjithatë, ky nuk do të jetë i vetmi produkt që kompania nga Cupertino po përgatit.