Tech

Prova më e qartë se Microsofti do të prezantojë një Windows të ri

 

Spekulimet se gjiganti teknologjik, Microsoft, do të prezantojë një version të ri të Windows quajtur Windows 11, kanë pushtuar internetin dhe planet e kompanisë për të ndaluar mbështetjen e Windows 10 më 14 tetor 2025 tashmë e konfirmojnë këtë.

Në faqen e Microsoftit kompania thotë se do të vijojë të mbështesë Windows 10-n deri më 14 tetor 2025.