Tech

Facebook-u fshin një rrjet të llogarive me bazë në Kinë

Facebook-u fshin një rrjet të llogarive me bazë në Kinë

Kompania Facebook njoftoi më 22 shtator se ka fshirë një rrjet të llogarive të rreme me bazë në Kinë që ishin krijuar për të ndërhyrë në politikën e SHBA-së dhe Azisë.

Kjo është masa e parë ndaj llogarive me bazë në Kinë, të cilat ishin të angazhuara për ndërhyrjen në politikën amerikane. Llogaritë kishin përmbajte pro dhe kundër presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump.